Beste danser en ouders, 

Deze zomer organiseren we opnieuw een danskamp! Van maandag 8 augustus tot en met vrijdag 12 augustus verwelkomen we iedereen van 2,5 tot 12 jaar om er samen met ons een fijne week van te maken! 

Naast dansen zullen we ook elke dag voor leuke alternatieven zorgen, maar die houden we voor jullie nog geheim! Wil je liever niet alleen komen? Ook vriendjes en vriendinnetjes die niet op onze dansclub dansen, zijn zeker welkom! Dit danskamp wordt begeleid door de dansdocenten en afgevaardigden van het bestuur van de club.

Een dag tijdens het danskamp begint om 9u en zal eindigen om 16u. We voorzien echter wel steeds opvang van 8u tot 18u. Vrijdagnamiddag voorzien we een toonmoment voor de ouders, grootouders, broers en zussen, om de geleerde dansjes te laten zien.

Drankjes, middageten en vieruurtjes breng je van thuis mee. Uiteraard is er ook de mogelijkheid om drankjes aan te kopen in de dansclub. In de namiddag zorgt de club voor een lekker tussendoortje, wafeltje, koekje… Bij warm weer zal er extra water voorzien worden.

Een hele week plezier in de dansclub kost 100 euro per deelnemer. De verzekering BA, ongevallenverzekering en opvang zijn hierin begrepen. 

Het inschrijvingsformulier kan je downloaden door op de knop hieronder te klikken.

LET OP: Inschrijven doe je door te mailen naar info@danceartstudio.be. Deze is pas definitief na betaling.

Inschrijven kan vanaf nu tot volzet.

Tot dan!

inschrijvingsformulier
Ik schrijf me in als

Inschrijvingsformulier jeugd

Nieuw lid of al bestaand lid

Inschrijvingsformulier Volwassenen

Nieuw lid of bestaand lid
Ik ga akkoord dat er foto's van mij/mijn kind genomen worden deelnemende aan de activiteiten van de dansschool. Deze foto's worden enkel gebruikt voor de website en onze sociale media.
Ik ga akkoord met het Intern Reglement van DanceArt Studio vzw