Danskamp middelbaar

Wulmersumsesteenweg 149,
3300 Tienen

 

 

Beste danser en ouders, 

Deze zomer organiseren we opnieuw een danskamp! Van maandag 8 augustus tot en met vrijdag 12 augustus verwelkomen we iedereen van 13 tot 18 jaar om er samen met ons een fijne week van te maken!

Wil je liever niet alleen komen? Geen zorgen! Ook vrienden en vriendinnen die niet op onze dansclub dansen, zijn zeker welkom! Dit danskamp wordt begeleid door de dansdocenten en afgevaardigden van het bestuur van de club.

Een dansavond tijdens het danskamp begint om 18u en zal eindigen om 20u. 

Drankjes, eten en koekjes breng je van thuis mee. Uiteraard is er ook de mogelijkheid om drankjes aan te kopen in de dansclub. 

Een week lang vijf avonden dansen in de dansclub kost 50 euro per deelnemer. De verzekering BA en ongevallenverzekering zijn hierin begrepen. 

Het inschrijvingsformulier kan je downloaden door op de knop hieronder te klikken.

LET OP: Inschrijven doe je door te mailen naar info@danceartstudio.be. Deze is pas definitief na betaling.

Inschrijven kan vanaf nu tot volzet.

Tot dan!

inschrijvingsformulier
Ik schrijf me in als

Inschrijvingsformulier jeugd

Nieuw lid of al bestaand lid

Inschrijvingsformulier Volwassenen

Nieuw lid of bestaand lid
Ik ga akkoord dat er foto's van mij/mijn kind genomen worden deelnemende aan de activiteiten van de dansschool. Deze foto's worden enkel gebruikt voor de website en onze sociale media.

De informatie die u verstuurt via dit formulier wordt enkel gebruikt in functie van uw inschrijving en bewaard gedurende uw inschrijvingstermijn. Wanneer u stopt bij de dansschool, worden uw gegevens vernietigd ten einde te voldoen aan de Privacy wetgeving.