KERST-SHOOT
 
Op zondag 4 december organiseert DanceArt Studio vzw samen met Kinderopvang De Bonte Villa een leuke fotoshoot in Kerstthema voor gezinnen/vriendengroepen/…
 
Wil je dus graag leuke foto’s van je kinderen of samen met je vrienden? Of misschien foto’s van het hele gezin om voor altijd te koesteren? Unieke kerstkaartjes? Dat kan!
 
Inschrijven kan tot 28 november, dus wees snel! Je vult dan het uur in dat je het liefst wil komen (want op die dag komt misschien de Sint langs) en dan proberen wij je zo goed mogelijk in te plannen! Plezier, mooie foto’s en heel wat gelukkige gezichten verzekerd.
 
Veel warme dansgroetjes en heel graag tot dan!
 
inschrijvingsformulier
Ik schrijf me in als

Inschrijvingsformulier jeugd

Nieuw lid of al bestaand lid

Inschrijvingsformulier Volwassenen

Nieuw lid of bestaand lid
Ik ga akkoord dat er foto's van mij/mijn kind genomen worden deelnemende aan de activiteiten van de dansschool. Deze foto's worden enkel gebruikt voor de website en onze sociale media.

De informatie die u verstuurt via dit formulier wordt enkel gebruikt in functie van uw inschrijving en bewaard gedurende uw inschrijvingstermijn. Wanneer u stopt bij de dansschool, worden uw gegevens vernietigd ten einde te voldoen aan de Privacy wetgeving.