KORTE CURSUS DISCO SWING
 
Op donderdag 17/11 starten we met de korte cursus Disco Swing. Wil jij ook dansen op muziek van de jaren ’70 en nu? Dat kan zeker. Ennnnnn, het is toepasbaar op elk feestje! Schrijf dus zeker jou en je partner in. Wil je man/vrouw niet mee dansen? Vraag dan zeker een vriend, vriendin, of familielied, want dit wil je niet gemist hebben!
 
Inschrijven kan via onze website (www.danceartstudio.be) of via mail (info@danceartstudio.be). Meer informatie over de lessen kan je hier vinden: https://danceartstudio.be/lessen/korte-cursussen/
 
Tot dan(s)! 
inschrijvingsformulier
Ik schrijf me in als

Inschrijvingsformulier jeugd

Nieuw lid of al bestaand lid

Inschrijvingsformulier Volwassenen

Nieuw lid of bestaand lid
Ik ga akkoord dat er foto's van mij/mijn kind genomen worden deelnemende aan de activiteiten van de dansschool. Deze foto's worden enkel gebruikt voor de website en onze sociale media.
Ik ga akkoord met het Intern Reglement van DanceArt Studio vzw