Eline

Hey, mijn naam is Eline.

Al sinds ik klein ben, ben ik niet weg te houden van de dansvloer. Doorheen de jaren heb ik vele verschillende dansstijlen leren kennen: van hiphop en musical, tot modern en ballet. Maar mijn grootste passie ligt bij hedendaagse dans, een stijl waarin je jezelf als danser volledig in kan uiten en jezelf kan ontdekken. En dat is wat ik wil meegeven aan andere dansers: jezelf leren kennen in dans en die ware ik tot uiting laten komen in iedere beweging begeleid door inspirerende muziek. Ik kan niet wachten om via deze nieuwe dansstijl binnen onze dansschool jongere dansers te inspireren en vooral te laten genieten. Want dat is waar dansen om draait.

Kusjes, Eline

Beauty begins the moment you decide to be yourself.

Eline

Sigrid

Hoi Hoi!

Ik ben Sigrid en klaar om erin te vliegen. Ik startte als 6-jarige met klassiek ballet. Daarna kwam er jazzdance, tapdans, D-dance, urban, modern … bij. Van dansles geven krijg ik energie. Een diploma initiator Hedendaagse dans haalde ik bij de Vlaamse Trainersschool. Na 20 jaar lesgeven in een dansschool te Meise is het nu tijd voor DanceArt Studio!

Ik hou van verschillende dansstijlen. Dat zal je ook merken in de dansles. Ik wil de kleuters graag liefde voor bewegen en dans bijbrengen door al spelenderwijs kennis te maken met hun lichaam, tijd en ruimte. In All-round Kids 2 bestaat de dansles uit een opwarming met aandacht voor lenigheid en het aanleren van nieuwe danspassen. We vliegen er na de pauze in met de choreo, een bonte mix van stijlen komt aan bod. Naast dansen hou ik ook van een boeketje bloemen, een lekkere pannenkoek en… mijn tweelingmeisjes! Hopelijk vinden zij ooit ook hun passie, zoals ik in dansen heb gevonden.

To dance is to live.

Sigrid

...

Sigourney

Hallo!

Mijn naam is Sigourney Vandenbroeck maar iedereen noemt mij Sigi. Ik ben een trotse mama van een zoon Mason en een dochter Hayley die beiden mijn passie voor muziek hebben geërfd.

Ikzelf ben op 3 jaar begonnen met ballet en al de jaren doorheen volgde ik jazz , tv dance en kinderdans. Eens toen ik ongeveer 12 jaar was ben ik mijn hart verloren aan Hip-Hop. Stilletjes aan volgde ik ook Zumbalessen die ik helemaal de max vond. In 2018 kreeg ik de kans om een Zumbales over te nemen en ik ben dan ook een opleiding gaan volgen om een waardige Zumba instructor te worden. En sindsdien geef ik elke week met nog meer passie mijn lessen.

Muziek laadt mij op en van Zumba krijg ik zoveel energie. Ook al heb je een slechte dag nadien straal je weer.

Sigourney

Agnes en Roger

Op 03/03/2003 hebben wij, samen met nog 3 andere koppels, DANSCLUB DANSjeFIT opgericht. In september konden wij reeds starten met een volwaardige dansclub voor jeugd en volwassenen.

We volgden gedurende 4 jaar de cursus dansleraar. Roger werd initiator Standaarddans en Agnes behaalde haar diploma trainer A, dansleraar Ballroom en Latin. Samen hebben wij vele koppels begeleid, zowel stijldansers als lijndansers, onder het motto “ook jij kan leren dansen”.

Meerdere keren per jaar volgen wij bijscholingen bij Danssport Vlaanderen. Regelmatig gaan we kijken naar danswedstrijden. Altijd leren we wel iets bij.

Met de hulp van onbaatzuchtige bestuursleden en gedreven lesgevers hebben wij de dansclub geleid. Maar de jaren wegen. Bijna elke dag aanwezig zijn in de dansclub en het vele administratieve werk, alle voorbereidingen van de danslessen, de kwaaltjes die onze leeftijd meebrengt … dat alles samen heeft ons doen besluiten om na meer dan 18 jaar het beste van onszelf gegeven te hebben, het wat kalmer aan te doen. We hebben nieuwe bestuursleden aangetrokken en wij hebben “ons kind” uit handen gegeven.

Wij blijven het nieuwe bestuur, met de nieuwe naam DanceArt Studio, steunen en samen blijven we met veel passie dansles geven aan de lijndansers op maandagnamiddag en dinsdagavond.

Ook JIJ kan leren dansen!

Agnes en Roger

Marc en Marleen

Hoi… Wij zijn Marleen en Marc (M&M).

In 1987 ontmoetten wij elkaar in een kleine dancing. Marc had toen al wat Rock and Roll en Swing ervaring en leerde mij fervent de Disco-Rock. Ik was meteen verkocht en we besloten om samen een cursus Stijldansen te gaan volgen. En… sindsdien zijn we niet meer gestopt met dansen!

Na jaren Social cursus en later ook privélessen, waagden we ons in 2011 aan het wedstrijddansen in Ballroom en Latin. Snel groeiden we hierin en zo werden we in 2014 Belgisch Kampioen in de hoogste amateurklasse Ballroom S II bij Buldo. En tot op heden nemen we nog steeds regelmatig deel aan binnen- en buitenlandse wedstrijden in Ballroom. Wij houden ervan onszelf te blijven uitdagen en beter te worden. Zo genieten wij les bij toptrainers.

Marleen behaalde in 2017 het diploma bachelor Caraïbische dansen bij Buldo en momenteel volgen we beiden de opleiding initiator Standaarddansen bij Danssport Vlaanderen.

Sinds september 2020 delen we onze passie voor de dans door les te geven bij (nu) DanceArt Studio Tienen in stijldansen. En daar komen vanaf dit jaar ook korte cursussen bij, zoals Latino solo en Bachata koppeldans. Mensen zien genieten en kunnen bijdragen in hun groeien in het dansen, elk op zijn eigen specifieke manier, dat vinden wij enorm fijn! En telkens als we er dan in slagen om de dansmicrobe door te geven, genieten we stiekem mee :-)

We kijken er dus alvast naar uit om ook jou onder te dompelen in de wereld van Tango, Chachacha, Wals, Quickstep, Bachata… en zo kunnen we nog effe doorgaan!

Dat kunnen we NOG niet!

Marc en Marleen

Mario en Sandra

Ben je iemand die graag danst en ben je het beu om op feestjes op je stoel te blijven zitten? Dan hebben wij voor jou de leukste hobby om met 2 te doen… namelijk koppeldansen! Heb je een (dans)partner (man, vrouw, broer, zus, schoonmoeder, vader, vriend, vriendin, collega, …) die dat ook graag doet? Dan ben je bij DanceArt Studio aan het juiste adres! Alle enthousiaste duo’s en koppels zijn van harte welkom. Vanaf september 2021 leer je hier verschillende dansen aan in een ontspannen, gezellige sfeer. Social dance, Ballroom, Latin, … alle leuke, populaire koppeldansen voor op feestjes passeren de revue.

Op een ontspannen, gezellige manier maken we je in het eerste jaar wegwijs met de populairste koppeldansen: Ballroom dansen: de basispassen van de Engelse Wals, Tango en Quickstep / Latijns Amerikaanse dansen: de basispassen van de Chacha / Sociale dansen: Disco Swing, Swingfox, Swing, Mambo, Salsa, Bachata, …

Het tweede jaar breiden we de dansen van het eerste jaar uit met nieuwe figuren en leer je bijkomend de sensuele Rumba, de energieke Jive, …

Het derde jaar vullen we weer de dansen van het tweede jaar aan, en je leert de basis van de feestelijke Samba.

Kom zeker de 1ste les eens gratis proberen… tot dan(s)!

Dans!

Mario en Sandra

VZW DanceArt Studio
Wulmersumsesteenweg 149
3300 Tienen
Corry: 0495/50.60.96
Roger: 0495/63.10.36

inschrijvingsformulier
Ik schrijf me in als

Inschrijvingsformulier jeugd

Nieuw lid of al bestaand lid

Inschrijvingsformulier Volwassenen

Nieuw lid of bestaand lid
Ik ga akkoord dat er foto's van mij/mijn kind genomen worden deelnemende aan de activiteiten van de dansschool. Deze foto's worden enkel gebruikt voor de website en onze sociale media.

De informatie die u verstuurt via dit formulier wordt enkel gebruikt in functie van uw inschrijving en bewaard gedurende uw inschrijvingstermijn. Wanneer u stopt bij de dansschool, worden uw gegevens vernietigd ten einde te voldoen aan de Privacy wetgeving.