Breakdance

Wulmersumsesteenweg 149,
3300 Tienen

Breakdance

Breakdance, ook wel eens b-boying of b-girling genoemd, is een dansstijl die steeds weer vaker voorkomt. Binnen deze stijl komen er verschillende aspecten aan bod: top rock (staand dansen), footwork (vanuit gehurkte positie), powermoves en freezes (poses). Het gaat hier ook vooral om expressie en eigen stijl.

De les start altijd met een opwarming, gevolgd door wat oefeningen om specifieke danspasjes te leren. Tijdens de rest van de les wordt er meestal aan de choreografie gewerkt.

Breakdance ontstond in de jaren ’70 in de achterbuurten van New York en is, naast rap, dj’en en graffiti, één van de vier originele onderdelen van hiphop.  

De lesgever

De zee van tijd heeft het mooiste strand

De bond zonder naam

Praktische info

Deze les is voor kinderen van 9 jaar en ouder.

Ook is het belangrijk dat je als danser best gemakkelijke kleding draagt. Denk aan een legging, trainingsbroek, enzovoort. Een jeansbroek hoort hier niet thuis.

Foto's

inschrijvingsformulier
Ik schrijf me in als

Inschrijvingsformulier jeugd

Nieuw lid of al bestaand lid

Inschrijvingsformulier Volwassenen

Nieuw lid of bestaand lid
Ik ga akkoord dat er foto's van mij/mijn kind genomen worden deelnemende aan de activiteiten van de dansschool. Deze foto's worden enkel gebruikt voor de website en onze sociale media.

De informatie die u verstuurt via dit formulier wordt enkel gebruikt in functie van uw inschrijving en bewaard gedurende uw inschrijvingstermijn. Wanneer u stopt bij de dansschool, worden uw gegevens vernietigd ten einde te voldoen aan de Privacy wetgeving.