Hedendaags

Wulmersumsesteenweg 149,
3300 Tienen

Hedendaags

Hedendaags is net zoals modern dansen om jezelf uit te drukken. Je lichaam is hier, samen met je uitdrukking, een expressiemiddel. Er worden hier verschillenden technieken door elkaar gebruikt, vaak onder invloed van de persoonlijke stijl van de lesgever. Van grote bewegingen tot kleine bewegingen, van pirouettes tot grondwerk; het komt allemaal aan bod. De dansstijl ontstond in het begin van de 20ste eeuw toen er gezocht werd naar andere vormen van dans dan het klassiek ballet. Isadora Duncan speelde hierin een grote rol en inspireerde veel andere choreografen.

De les bestaat uit een opwarming, uitgebreide techniekoefeningen en een choreografie.

De lesgever

Ze startte met dansen toen ze jong was en sindsdien is ze niet meer van de dansvloer weg te houden. Vol enthousiasme en plezier zal ze elke week voor de dansers staan om ze zoveel mogelijk bij te leren.

Beauty begins the moment you decide to be yourself.

Eline

Praktische info

Deze les is voor dansers van 10 jaar en ouder. Bij te groot leeftijdsverschil kan de groep opnieuw gesplitst worden. 

Op onze dansvloer kan er niet gedanst worden met sokken. Je danst dus ofwel op je blote voeten, of koopt dansvoetjes (bijvoorbeeld in de Decathlon) aan.

Ook is het belangrijk dat je gemakkelijke kleding aandoet. Denk aan een legging, trainingsbroek, enzovoort. Een jeansbroek, kleedje of rokje hoort hier niet thuis.

inschrijvingsformulier
Ik schrijf me in als

Inschrijvingsformulier jeugd

Nieuw lid of al bestaand lid

Inschrijvingsformulier Volwassenen

Nieuw lid of bestaand lid
Ik ga akkoord dat er foto's van mij/mijn kind genomen worden deelnemende aan de activiteiten van de dansschool. Deze foto's worden enkel gebruikt voor de website en onze sociale media.

De informatie die u verstuurt via dit formulier wordt enkel gebruikt in functie van uw inschrijving en bewaard gedurende uw inschrijvingstermijn. Wanneer u stopt bij de dansschool, worden uw gegevens vernietigd ten einde te voldoen aan de Privacy wetgeving.