Modern Teens

Wulmersumsesteenweg 149,
3300 Tienen

Modern Teens

Moderne dans is een verzamelterm voor verscheidene danstechnieken. Je lichaam is hier, samen met je uitdrukking, een expressiemiddel. Van grote bewegingen tot kleine bewegingen, van pirouettes tot grondwerk; het komt allemaal aan bod. De dansstijl ontstond in het begin van de 20ste eeuw toen er gezocht werd naar andere vormen van dans dan het klassiek ballet. Isadora Duncan speelde hierin een grote rol en inspireerde veel andere choreografen. Moderne dans is een dus eigentijdse dansvorm en wordt ook wel aangeduid als ‘hedendaagse dans’.

Deze les bestaat uit een opwarming en uitgebreide stretch, gevolgd door techniekoefeningen en een choreografie.

De lesgever

Stijl, flair en ritme  zijn maar enkele kenmerken die juf Magali elke les weer opnieuw aanbrengt bij de jongeren tijdens de lessen.

Dromen is leuk, maar ze doen uitkomen is nog leuker.

Magali

Praktische info

Deze les is voor dansers van 10 tot 14 jaar.

Op onze dansvloer kan er niet gedanst worden met sokken. Je danst dus ofwel op je blote voeten, of koopt dansvoetjes (bijvoorbeeld in de Decathlon) aan.

Ook is het belangrijk dat je als danser best gemakkelijke kleding draagt. Denk aan een legging, trainingsbroek, enzovoort. Een jeansbroek, kleedje of rokje hoort hier niet thuis.

Foto's

inschrijvingsformulier
Ik schrijf me in als

Inschrijvingsformulier jeugd

Nieuw lid of al bestaand lid

Inschrijvingsformulier Volwassenen

Nieuw lid of bestaand lid
Ik ga akkoord dat er foto's van mij/mijn kind genomen worden deelnemende aan de activiteiten van de dansschool. Deze foto's worden enkel gebruikt voor de website en onze sociale media.

De informatie die u verstuurt via dit formulier wordt enkel gebruikt in functie van uw inschrijving en bewaard gedurende uw inschrijvingstermijn. Wanneer u stopt bij de dansschool, worden uw gegevens vernietigd ten einde te voldoen aan de Privacy wetgeving.