Opendeurdag

Wulmersumsesteenweg 149,
3300 Tienen

Om de heropening van de dansschool te vieren, en dit onder een nieuwe naam, organiseren we een opendeurdag. Op zondag 29 augustus is iedereen welkom tussen 14u00 en 18u00.

Er zal randanimatie zijn zoals een ballonnenartiest, springkasteel, glittertattoos, enzovoort. Ook stellen we hier ons lesgevers-team en de verschillende dansstijlen voor met tussendoor de mogelijkheid tot een hapje en een drankje.

Wel houden we ons aan de corona-maatregelen: mondmasker is verplicht voor +12, het ontsmetten van de handen wordt sterkt aanbevolen en het is belangrijk dat verschillende gezinnen 1,5 meter afstand van elkaar houden.

Hopelijk tot dan!

inschrijvingsformulier
Ik schrijf me in als

Inschrijvingsformulier jeugd

Nieuw lid of al bestaand lid

Inschrijvingsformulier Volwassenen

Nieuw lid of bestaand lid
Ik ga akkoord dat er foto's van mij/mijn kind genomen worden deelnemende aan de activiteiten van de dansschool. Deze foto's worden enkel gebruikt voor de website en onze sociale media.

De informatie die u verstuurt via dit formulier wordt enkel gebruikt in functie van uw inschrijving en bewaard gedurende uw inschrijvingstermijn. Wanneer u stopt bij de dansschool, worden uw gegevens vernietigd ten einde te voldoen aan de Privacy wetgeving.