OPTREDEN 2022

Wulmersumsesteenweg 149,
3300 Tienen

 

 


ELEMENTS 

Op zaterdag 14 en zondag 15 mei 2022 zal ons optreden doorgaan. Na twee jaar kunnen de dansers eindelijk weer live laten zien wat ze allemaal kunnen. 

De generale repetitie zal doorgaan op vrijdag 13 mei 2022 in De Passant. Dat is een vrijdagavond. Hiervoor zullen jullie nog een klein uurrooster ontvangen.

De show start beide dagen om 14u30 in de namiddag. Hoe laat de dansers verwacht worden, wordt nog doorgegeven als we wat dichter bij het optreden zijn.

De ticketverkoop gaat van start na de krokusvakantie. Kinderen jonger dan 6 jaar mogen gratis binnen. Voor kinderen tussen 6 en 12 jaar moet er 8 euro betaald worden. Iedereen ouder dan 12 jaar betaald 10 euro voor een ticket.

Natuurlijk mag iedereen die wil, komen kijken: grootouders, tante’s en nonkels, meters en peters, ouders, broers en zussen, enzovoort. Let wel op: als de tickets op zijn, zijn ze op. Wacht dus niet te lang met het reserveren van een plaatsje!

inschrijvingsformulier
Ik schrijf me in als

Inschrijvingsformulier jeugd

Nieuw lid of al bestaand lid

Inschrijvingsformulier Volwassenen

Nieuw lid of bestaand lid
Ik ga akkoord dat er foto's van mij/mijn kind genomen worden deelnemende aan de activiteiten van de dansschool. Deze foto's worden enkel gebruikt voor de website en onze sociale media.

De informatie die u verstuurt via dit formulier wordt enkel gebruikt in functie van uw inschrijving en bewaard gedurende uw inschrijvingstermijn. Wanneer u stopt bij de dansschool, worden uw gegevens vernietigd ten einde te voldoen aan de Privacy wetgeving.