PANNENKOEKENFEEST 2022

Wulmersumsesteenweg 149,
3300 Tienen

Lieve dansers, (groot)ouders, tantes, nonkels, vrienden, …

Op 6 februari 2022 organiseren we een gezellig pannenkoeken-feest van 14u00 tot 17u00. We vragen 6 euro voor 2 pannenkoeken en een drankje naar keuze (koffie/warme chocomelk/frisdrank) (= 1 portie). Ook zal er witte, donkere of lichte kandijsuiker zijn. Op het formulier kan je aangeven hoeveel porties je wil en hoeveel personen er zullen komen. Vervolgens kan je dan zelf ook het totaalbedrag uitrekenen. Bestellen kan tot en met 30/01/2022.

BELANGRIJK: Afhalen is ook mogelijk. Duid dit dan wel duidelijk aan op het formulier dat je hieronder kan downloaden door op de knop te klikken.

Bestellen kan als volgt:

  • Schrijf je in via het formulier hieronder.
  • Mail ons je bestelling door, geef het formulier hieronder af in de les en schrijf het geld over op: BE05 3630 7571 2075. Vergeet je naam niet te vermelden
  • Of geef dit formulier samen met het geld af tijdens de les.

Veel liefs
Het DanceArt Studio-team

Pannekoekenfeest 2021
Met hoeveel personen komen jullie?
1 portie = 2 pannekoeken en een drankje naar keuze (koffie/warme chocomelk/frisdrank)
Ik kom
Totaal bedrag te betalen

inschrijvingsformulier
Ik schrijf me in als

Inschrijvingsformulier jeugd

Nieuw lid of al bestaand lid

Inschrijvingsformulier Volwassenen

Nieuw lid of bestaand lid
Ik ga akkoord dat er foto's van mij/mijn kind genomen worden deelnemende aan de activiteiten van de dansschool. Deze foto's worden enkel gebruikt voor de website en onze sociale media.

De informatie die u verstuurt via dit formulier wordt enkel gebruikt in functie van uw inschrijving en bewaard gedurende uw inschrijvingstermijn. Wanneer u stopt bij de dansschool, worden uw gegevens vernietigd ten einde te voldoen aan de Privacy wetgeving.