All-round kids

Corry: 0495/50.60.96

Wulmersumsesteenweg 149,
3300 Tienen

All-round kids

De les All-round Kids houdt in dat er rond verschillende stijlen gewerkt wordt. Afhankelijk van de lesgever komt er eens modern aan bod, maar ook bijvoorbeeld hiphop of een mengeling ervan. Je leert doorheen het jaar dus verschillende choreografieën in verscheidene, leuke stijlen, vaak met een persoonlijke insteek van de juf.

De les start altijd met een opwarming, gevolgd door wat oefeningen om specifieke danspasjes te leren. Tijdens de rest van de les wordt er meestal aan de choreografie gewerkt.

Deze les is ideaal voor een danser die graag wat afwisseling heeft als het op soorten dans aankomt, maar liever bij één lesje blijft. Plezier en bijleren staan hier centraal.

LESGEVERS

Juf Sigrid - All-round kids 2
Juf Magali - All-round kids 1 en 3

Praktische info

All-round Kids 1: Deze les is voor kinderen van 6 tot 7 jaar.

All-round Kids 2: Deze les is voor kinderen van 8 tot 10 jaar.

All-round Kids 3: Deze les is voor kinderen van 11 en 12 jaar.

Ook is het belangrijk dat je als danser best gemakkelijke kleding draagt. Denk aan een legging, trainingsbroek, enzovoort. Een jeansbroek, kleedje of rokje hoort hier niet thuis.

Foto's

inschrijvingsformulier
Ik schrijf me in als

Inschrijvingsformulier jeugd

Nieuw lid of al bestaand lid

Inschrijvingsformulier Volwassenen

Nieuw lid of bestaand lid
Ik ga akkoord dat er foto's van mij/mijn kind genomen worden deelnemende aan de activiteiten van de dansschool. Deze foto's worden enkel gebruikt voor de website en onze sociale media.

De informatie die u verstuurt via dit formulier wordt enkel gebruikt in functie van uw inschrijving en bewaard gedurende uw inschrijvingstermijn. Wanneer u stopt bij de dansschool, worden uw gegevens vernietigd ten einde te voldoen aan de Privacy wetgeving.