Nieuws

Wulmersumsesteenweg 149,
3300 Tienen

Wafelverkoop

Op 27 september start onze wafelverkoop. Je kan dan één of meerdere dozen wafels aankopen. Wie vijf dozen verkoopt, krijgt er eentje gratis. De tien dansers die de meeste dozen verkopen, krijgen een verrassingscadeautje van de dansschool!

Meer lezen »

Start dansseizoen

We starten het dansjaar op 3 september. Op deze dag start de week van gratis proeflessen. Iedereen kan dus elke les komen proberen en achteraf een keuze maken. We vragen wel om je kind of jezelf in te schrijven zodat we een duidelijk idee hebben wie aanwezig zal zijn.

Meer lezen »

Opendeurdag

Om de heropening van de dansschool te vieren, en dit onder een nieuwe naam, organiseren we een opendeurdag. Op zondag 29 augustus is iedereen welkom tussen 14u00 en 18u00.

Meer lezen »

Zin om te dansen, maar niet zeker wat je wil? Neem vrijblijvend deel aan onze gratis proeflessen.

inschrijvingsformulier
Ik schrijf me in als

Inschrijvingsformulier jeugd

Nieuw lid of al bestaand lid

Inschrijvingsformulier Volwassenen

Nieuw lid of bestaand lid
Ik ga akkoord dat er foto's van mij/mijn kind genomen worden deelnemende aan de activiteiten van de dansschool. Deze foto's worden enkel gebruikt voor de website en onze sociale media.

De informatie die u verstuurt via dit formulier wordt enkel gebruikt in functie van uw inschrijving en bewaard gedurende uw inschrijvingstermijn. Wanneer u stopt bij de dansschool, worden uw gegevens vernietigd ten einde te voldoen aan de Privacy wetgeving.