Teens

Corry: 0495/50.60.96

Wulmersumsesteenweg 149,
3300 Tienen

All-round Teens

All-round Teens 1 houdt in dat er rond verschillende stijlen gewerkt wordt. Afhankelijk van de lesgever komt er eens modern aan bod, maar ook bijvoorbeeld hiphop of een mengeling ervan.

Hiphop Teens

Hiphop heeft geen standaard regels of technieken en heeft verscheidene substijlen: locking, wacking, krumping, enzovoort. Er wordt hier gewerkt met zowel strakke lijnen als losse en vloeiende bewegingen.

ModernTeens

Moderne dans is een verzamelterm voor verscheidene danstechnieken. Je lichaam is hier, samen met je uitdrukking, een expressiemiddel.

Musical Teens

Musical is een stijl waarin je je volledig kan laten gaan. Wil je graag dansen zoals de acteurs in Footloose of Hairspray? Of misschien Like Me? Dan is dit de ideale les voor je om te leren dansen!

inschrijvingsformulier
Ik schrijf me in als

Inschrijvingsformulier jeugd

Nieuw lid of al bestaand lid

Inschrijvingsformulier Volwassenen

Nieuw lid of bestaand lid
Ik ga akkoord dat er foto's van mij/mijn kind genomen worden deelnemende aan de activiteiten van de dansschool. Deze foto's worden enkel gebruikt voor de website en onze sociale media.

De informatie die u verstuurt via dit formulier wordt enkel gebruikt in functie van uw inschrijving en bewaard gedurende uw inschrijvingstermijn. Wanneer u stopt bij de dansschool, worden uw gegevens vernietigd ten einde te voldoen aan de Privacy wetgeving.