Lijndansen 50+

Wulmersumsesteenweg 149,
3300 Tienen

Lijndansen 50+

Lijndansen is dansen zonder partner. Je danst in een lijnopstelling waarin dezelfde bewegingen worden uitgevoerd door alle dansers. Zo wordt het één geheel en dit op verschillende muziekstijlen.

 

Linedance is uit Amerika overgewaaid. In het begin danste men enkel op countrymuziek, maar tegenwoordig zijn er meer mogelijkheden en wordt er ook gedanst op pop, salsamuziek, enzovoort. Jaarlijks vinden er ook wedstrijden plaats, zowel regionaal als landelijk.

De lesgevers

Onze toppers, Agnes en Roger geven het beste van zichzelf en nemen jullie mee op een wonderbaarlijke reis doorheen de verschillende aspecten van Lijndansen

Praktische info

Voor deze lessen kan je je niet inschrijven via de dansschool. Dit doe je via de 50+ Sportclub van de stad Tienen. Daar betaal je 10 euro verzekering en vervolgens voor elke les bij ons 3 euro.

Foto's

inschrijvingsformulier
Ik schrijf me in als

Inschrijvingsformulier jeugd

Nieuw lid of al bestaand lid

Inschrijvingsformulier Volwassenen

Nieuw lid of bestaand lid
Ik ga akkoord dat er foto's van mij/mijn kind genomen worden deelnemende aan de activiteiten van de dansschool. Deze foto's worden enkel gebruikt voor de website en onze sociale media.

De informatie die u verstuurt via dit formulier wordt enkel gebruikt in functie van uw inschrijving en bewaard gedurende uw inschrijvingstermijn. Wanneer u stopt bij de dansschool, worden uw gegevens vernietigd ten einde te voldoen aan de Privacy wetgeving.