Zumba 18j +

Wulmersumsesteenweg 149,
3300 Tienen

Zumba 18j +

Zumba is een dansstijl die meer naar fitness toe leunt. Het vindt zijn roots in Latijns-Amerikaanse dans en kan ook wel vergeleken worden met aerobics. Alberto Perez, een choreograaf uit Miami en afkomstig uit Colombia, blies leven in het fitnessprogramma. ‘Zumba’ betekent in het Colombiaans-Spaans ‘snel bewegen en lol hebben’.

Met Zumba kan je heel wat bereiken: je creëert een betere conditie, versterkt je spieren en verbrandt vet. Je bloedsomloop en de kwaliteit van je longen zullen dus verbeteren en je krijgt een goede controle over je lichaam.

De lesgever

Mijn naam is Sigourney Vandenbroeck maar iedereen noemt mij Sigi. Ik ben een trotse mama van een zoon Mason en een dochter Hayley die beiden mijn passie voor muziek hebben geërfd. 

Muziek laadt mij op en van Zumba krijg ik zoveel energie. Ook al heb je een slechte dag nadien straal je weer.

Praktische info

Deze les gaat door op donderdag 19u00 – 20u00).

Je schrijft je online in en betaalt één keer verzekering. De andere lessen worden telkens los betaald voor de start van de les. 

Foto's

inschrijvingsformulier
Ik schrijf me in als

Inschrijvingsformulier jeugd

Nieuw lid of al bestaand lid

Inschrijvingsformulier Volwassenen

Nieuw lid of bestaand lid
Ik ga akkoord dat er foto's van mij/mijn kind genomen worden deelnemende aan de activiteiten van de dansschool. Deze foto's worden enkel gebruikt voor de website en onze sociale media.
Ik ga akkoord met het Intern Reglement van DanceArt Studio vzw