Dames

Wulmersumsesteenweg 149,
3300 Tienen

Dames

De les voor de dames is een ideale manier om je te amuseren en in beweging te blijven. Er wordt hier rond verschillende stijlen gewerkt en je leert doorheen het jaar dus verschillende choreografieën in verscheidene, leuke stijlen, vaak met een persoonlijke insteek van de lesgever.

De les start altijd met een opwarming en tijdens de rest van de les wordt er meestal aan de choreografie gewerkt.

Deze les is ideaal voor een danser die graag wat afwisseling heeft als het op soorten dans aankomt, maar liever bij één les blijft of voor een danser die gewoon graag in beweging blijft. Plezier en bijleren staan hier centraal.

De lesgever

Dag iedereen, ik ben Kim en ben de dansjuf van All-round Teens 2 en de dames. Ik ben begonnen met dansen toen ik 6 jaar was en heb ondertussen ook al enkele jaren ervaring als dansjuf. In mijn lessen komen verschillende stijlen aan bod op uiteenlopende muziek; zo is er voor ieder wat wils en zal niemand zich ooit vervelen! Daarnaast staat plezier centraal op de dansvloer en is een slappe lach nooit uitgesloten!


Wanneer ik niet op de dansvloer terug te vinden ben, probeer ik op verschillende andere manieren mijn creativiteit te benutten bij één van mijn andere hobby’s of bij mijn studies tot marketeer.

Ik hoop jullie snel op onze dansvloer te ontvangen om er samen toffe vrijdagavonden van te maken!

Geluk vermenigvuldigd zich door het te delen. / Het leven is als een curryworst, je moet het zelf speciaal maken.

Kim

Praktische info

Deze les is voor dansers van 18 jaar en ouder.

inschrijvingsformulier
Ik schrijf me in als

Inschrijvingsformulier jeugd

Nieuw lid of al bestaand lid

Inschrijvingsformulier Volwassenen

Nieuw lid of bestaand lid
Ik ga akkoord dat er foto's van mij/mijn kind genomen worden deelnemende aan de activiteiten van de dansschool. Deze foto's worden enkel gebruikt voor de website en onze sociale media.

De informatie die u verstuurt via dit formulier wordt enkel gebruikt in functie van uw inschrijving en bewaard gedurende uw inschrijvingstermijn. Wanneer u stopt bij de dansschool, worden uw gegevens vernietigd ten einde te voldoen aan de Privacy wetgeving.