Korte cursussen

Wulmersumsesteenweg 149,
3300 Tienen

Korte cursussen

De korte cursussen zijn Latino Solo en Bachata voor koppels. Als je in je eentje eens wil genieten en bewegen op Latijns-Amerikaanse muziek, dan is de korte cursus Latino Solo voor jou gemaakt. Dans je liever met een partner een dansstijl die zijn origine kent in de Dominicaanse Republiek, dan is de korte cursus Bachata voor koppels de ideale match. Het woord betekent ‘feestvreugde’ en ‘onstuiming plezier’. Binnen deze stijl zijn er geen strakke regels.

  • Korte cursus Latino Solo
  • Korte cursus Bachata Koppels

De lesgever

Tijdens deze verkorte cursussen nemen Marleen en Marc je mee om de samen de zwoele Latijns-Amerikaanse muziek te ontdekken. Laat je onderdompelen in zomerse melodieën, ritme en geluk.

Dat kunnen we NOG niet!

Marleen en Marc

Praktische info

De korte cursussen zijn toegankelijk voor iedereen. Elke cursus gaat telkens voor slechts vijf weken door.

Foto's

inschrijvingsformulier
Ik schrijf me in als

Inschrijvingsformulier jeugd

Nieuw lid of al bestaand lid

Inschrijvingsformulier Volwassenen

Nieuw lid of bestaand lid
Ik ga akkoord dat er foto's van mij/mijn kind genomen worden deelnemende aan de activiteiten van de dansschool. Deze foto's worden enkel gebruikt voor de website en onze sociale media.

De informatie die u verstuurt via dit formulier wordt enkel gebruikt in functie van uw inschrijving en bewaard gedurende uw inschrijvingstermijn. Wanneer u stopt bij de dansschool, worden uw gegevens vernietigd ten einde te voldoen aan de Privacy wetgeving.