Kleuters

Corry: 0495/50.60.96

Wulmersumsesteenweg 149,
3300 Tienen

Kleuters

Kleuterdans is waar de kleinsten bewegen en plezier hebben. Ze leren dansen op K3, Samson en Gert, Kinderen voor Kinderen, enzovoort.

Er wordt per vier weken gewerkt rond een thema dat vaak uit een boek voor kinderen komt. De dansertjes beginnen dus met een opwarming, doen vervolgens dansjes binnen een bepaald thema, spelen kort een dansspelletje en eindigen dan met een rustige afsluiter.

Het is hier belangrijk dat kinderen plezier hebben en op een speelse, leuke manier iets leren. En wat is er leuker dan springen op Bewegen Is Gezond of shaken op Dans Met Tante Rita?

De lesgevers

Juf Glenda – Kleuters 1

Juf Jeffe – Kleuters 2

Praktische info

Kleuters 1: Deze les is voor kleuters uit de 1ste en 2de kleuterklas die graag hun eerste stapjes richting dansen willen zetten. De les gaat door op woensdag (16u00 – 17u00)

Kleuters 2: Deze les is voor kleuters uit de 3de kleuterklas die graag bewegen en dansen. De les gaat door op zaterdag (11u00 – 12u00)

inschrijvingsformulier
Ik schrijf me in als

Inschrijvingsformulier jeugd

Nieuw lid of al bestaand lid

Inschrijvingsformulier Volwassenen

Nieuw lid of bestaand lid
Ik ga akkoord dat er foto's van mij/mijn kind genomen worden deelnemende aan de activiteiten van de dansschool. Deze foto's worden enkel gebruikt voor de website en onze sociale media.
Ik ga akkoord met het Intern Reglement van DanceArt Studio vzw