Volwassenen

Wulmersumsesteenweg 149,
3300 Tienen

Lijndansen

Lijndansen is dansen zonder partner. Je danst in een lijnopstelling waarin dezelfde bewegingen worden uitgevoerd door alle dansers. Zo wordt het één geheel en dit op verschillende muziekstijlen.

Lijndansen 50+

Lijndansen is dansen zonder partner. Je danst in een lijnopstelling waarin dezelfde bewegingen worden uitgevoerd door alle dansers. Zo wordt het één geheel en dit op verschillende muziekstijlen.

Stijldansen

Stijldansen is geschikt voor paren van alle leeftijden (vanaf 16 jaar). Stijlen die aan bod komen zijn Quickstep, Engelse Wals, Tango, Chachacha, Disco Rock, Boogie, Mambo, Jive, Rumba, Slowfox, Samba, Bachata, Salsa, Weense Wals, enzovoort.

Korte cursussen

Tijdens deze verkorte cursussen nemen Marleen en Marc je mee om de samen verscheidene stijlen te ontdekken. Laat je onderdompelen in zomerse melodieën, ritme en geluk.

 

Zumba

Zumba is een dansstijl die meer naar fitness toe leunt. Het vindt zijn roots in Latijns-Amerikaanse dans en kan ook wel vergeleken worden met aerobics. Alberto Perez, een choreograaf uit Miami en afkomstig uit Colombia, blies leven in het fitnessprogramma. ‘Zumba’ betekent in het Colombiaans-Spaans ‘snel bewegen en lol hebben’. Met Zumba kan je heel wat bereiken: je creëert een betere conditie, versterkt je spieren en verband vet. Je bloedsomloop en de kwaliteit van je longen zullen dus verbeteren en je krijgt een goede controle over je lichaam.

Dames

De les voor de dames is een ideale manier om je te amuseren en in beweging te blijven. Er wordt hier rond verschillende stijlen gewerkt en je leert doorheen het jaar dus verschillende choreografieën in verscheidene, leuke stijlen, vaak met een persoonlijke insteek van de lesgever.

inschrijvingsformulier
Ik schrijf me in als

Inschrijvingsformulier jeugd

Nieuw lid of al bestaand lid

Inschrijvingsformulier Volwassenen

Nieuw lid of bestaand lid
Ik ga akkoord dat er foto's van mij/mijn kind genomen worden deelnemende aan de activiteiten van de dansschool. Deze foto's worden enkel gebruikt voor de website en onze sociale media.
Ik ga akkoord met het Intern Reglement van DanceArt Studio vzw