HIPHOP KIDS

Corry: 0495/50.60.96

Wulmersumsesteenweg 149,
3300 Tienen

Hiphop Kids

Hiphop heeft geen standaard regels of technieken en heeft verscheidene substijlen zoals locking, wacking, krumping, enzovoort. De dansstijl evolueerde vanuit de hiphop cultuur. Het ontstond in de achterbuurten van The Bronx en Brooklyn en werd tot leven gewekt door Afro-Amerikanen en Latino’s.

Kort daarna was het overal terug te vinden: van videoclips tot bijeenkomsten op straat, ‘battles’ en films.

Er wordt hier gewerkt met zowel strakke lijnen als losse en vloeiende bewegingen. Dansers hebben hier de vrijheid om hun persoonlijke draai te geven aan de verschillende pasjes.

De lesgever

Stijl, flair en ritme  zijn maar enkele kenmerken die juf Magali elke les weer opnieuw aanbrengt bij de jongeren tijdens de lessen.

Dromen is leuk, maar ze doen uitkomen is nog leuker.

Magali

Praktische info

Deze les is voor kinderen van 9 tot 12 jaar.

Ook is het belangrijk dat je als danser best gemakkelijke kleding draagt. Denk aan een legging, trainingsbroek, enzovoort. Een jeansbroek, kleedje of rokje hoort hier niet thuis.

Foto's

inschrijvingsformulier
Ik schrijf me in als

Inschrijvingsformulier jeugd

Nieuw lid of al bestaand lid

Inschrijvingsformulier Volwassenen

Nieuw lid of bestaand lid
Ik ga akkoord dat er foto's van mij/mijn kind genomen worden deelnemende aan de activiteiten van de dansschool. Deze foto's worden enkel gebruikt voor de website en onze sociale media.

De informatie die u verstuurt via dit formulier wordt enkel gebruikt in functie van uw inschrijving en bewaard gedurende uw inschrijvingstermijn. Wanneer u stopt bij de dansschool, worden uw gegevens vernietigd ten einde te voldoen aan de Privacy wetgeving.