HIPHOP KIDS

e-mail:pascal.buve@gmail.com

Wulmersumsesteenweg 149,
3300 Tienen

Hiphop Kids

Hiphop heeft geen standaard regels of technieken en heeft verscheidene substijlen zoals locking, wacking, krumping, enzovoort. De dansstijl evolueerde vanuit de hiphop cultuur. Het ontstond in de achterbuurten van The Bronx en Brooklyn en werd tot leven gewekt door Afro-Amerikanen en Latino’s. Kort daarna was het overal terug te vinden: van videoclips tot bijeenkomsten op straat, ‘battles’ en films. Er wordt hier gewerkt met zowel strakke lijnen als losse en vloeiende bewegingen. Dansers hebben hier de vrijheid om hun persoonlijke draai te geven aan de verschillende pasjes.

De lesgever

Hallo ik ben Stien.


Ik dans al vanaf dat ik kan lopen. Van ballet naar modern naar hip hop noem maar op, in dans ze allemaal even graag! Sinds enkele jaren dans ik ook wedstrijden, vroeger in team en vanaf dit jaar solo. Ik ben ondertussen ook al 4 jaar leiding bij de KLJ. Ik kijk er naar uit om jullie in mijn les op zaterdag te zien! 

Never miss a change to dance

Stien – Hiphop Kids

Praktische info

Deze les is voor kinderen van 9 tot 12 jaar.

Ook is het belangrijk dat je als danser best gemakkelijke kleding draagt. Denk aan een legging, trainingsbroek, enzovoort. Een jeansbroek, kleedje of rokje hoort hier niet thuis.

Foto's

inschrijvingsformulier
Ik schrijf me in als

Inschrijvingsformulier jeugd

Nieuw lid of al bestaand lid

Inschrijvingsformulier Volwassenen

Nieuw lid of bestaand lid
Ik ga akkoord dat er foto's van mij/mijn kind genomen worden deelnemende aan de activiteiten van de dansschool. Deze foto's worden enkel gebruikt voor de website en onze sociale media.
Ik ga akkoord met het Intern Reglement van DanceArt Studio vzw