Modern Kids

Wulmersumsesteenweg 149,
3300 Tienen

Modern Kids

Moderne dans is een verzamelterm voor verscheidene danstechnieken. Je lichaam is hier, samen met je uitdrukking, een expressiemiddel. Van grote bewegingen tot kleine bewegingen, van pirouettes tot grondwerk; het komt allemaal aan bod. De dansstijl ontstond in het begin van de 20ste eeuw toen er gezocht werd naar andere vormen van dans dan het klassiek ballet. Isadora Duncan speelde hierin een grote rol en inspireerde veel andere choreografen. Moderne dans is een dus eigentijdse dansvorm en wordt ook wel aangeduid als ‘hedendaagse dans’.

Deze les bestaat uit een opwarming en uitgebreide stretch, gevolgd door oefeningen en een choreografie. Tussendoor doen de dansers soms ook eens een educatief dansspelletje, of parcours om hun techniek op een speelse manier in te oefenen. Ook komen er af en toe cross overs aan bod.

De lesgever

Karlien heeft al een aantal jaar ervaring in het lesgeven en zal er alles aan doen om ervoor te zorgen dat je kleine spruit zich helemaal op zijn of haar gemak voelt. Plezier en bijleren zijn voor haar belangrijk en ze zal tot het uiterste gaan om haar passie door te geven aan de dansers in haar lessen.

Ik heb het nog nooit gedaan, dus ik denk dat ik het wel kan!

Karlien

Praktische info

Deze les is voor kinderen van 6 tot 9 jaar.

Op onze dansvloer kan er niet gedanst worden met sokken. Je danst dus ofwel op je blote voeten, of koopt dansvoetjes (bijvoorbeeld in de Decathlon) aan.

Ook is het belangrijk dat je als danser best gemakkelijke kleding draagt. Denk aan een legging, trainingsbroek, enzovoort. Een jeansbroek, kleedje of rokje hoort hier niet thuis.

Foto's

inschrijvingsformulier
Ik schrijf me in als

Inschrijvingsformulier jeugd

Nieuw lid of al bestaand lid

Inschrijvingsformulier Volwassenen

Nieuw lid of bestaand lid
Ik ga akkoord dat er foto's van mij/mijn kind genomen worden deelnemende aan de activiteiten van de dansschool. Deze foto's worden enkel gebruikt voor de website en onze sociale media.

De informatie die u verstuurt via dit formulier wordt enkel gebruikt in functie van uw inschrijving en bewaard gedurende uw inschrijvingstermijn. Wanneer u stopt bij de dansschool, worden uw gegevens vernietigd ten einde te voldoen aan de Privacy wetgeving.