Modern vanaf 10j

Wulmersumsesteenweg 149,
3300 Tienen

Modern vanaf 10j

Moderne dans is een verzamelterm voor verscheidene danstechnieken. Je lichaam is hier, samen met je uitdrukking, een expressiemiddel. Van grote bewegingen tot kleine bewegingen, van pirouettes tot grondwerk; het komt allemaal aan bod. De dansstijl ontstond in het begin van de 20ste eeuw toen er gezocht werd naar andere vormen van dans dan het klassiek ballet. Isadora Duncan speelde hierin een grote rol en inspireerde veel andere choreografen. Moderne dans is een dus eigentijdse dansvorm en wordt ook wel aangeduid als ‘hedendaagse dans’.

Deze les bestaat uit een opwarming en uitgebreide stretch, gevolgd door oefeningen en een choreografie. Tussendoor doen de dansers soms ook eens een educatief dansspelletje, of parcours om hun techniek op een speelse manier in te oefenen. Ook komen er af en toe cross overs aan bod.

De lesgever

Juf Eline – Modern vanaf 10 jaar 

Praktische info

Deze les is voor kinderen vanaf 10 jaar.

Ze gaat door op zaterag (9u00 – 10u00)

Op onze dansvloer kan er niet gedanst worden met sokken. Je danst dus ofwel op je blote voeten, of koopt dansvoetjes (bijvoorbeeld in de Decathlon) aan.

Ook is het belangrijk dat je als danser best gemakkelijke kleding draagt. Denk aan een legging, trainingsbroek, enzovoort. Een jeansbroek, kleedje of rokje hoort hier niet thuis.

Foto's

inschrijvingsformulier
Ik schrijf me in als

Inschrijvingsformulier jeugd

Nieuw lid of al bestaand lid

Inschrijvingsformulier Volwassenen

Nieuw lid of bestaand lid
Ik ga akkoord dat er foto's van mij/mijn kind genomen worden deelnemende aan de activiteiten van de dansschool. Deze foto's worden enkel gebruikt voor de website en onze sociale media.
Ik ga akkoord met het Intern Reglement van DanceArt Studio vzw