All-round Teens

Wulmersumsesteenweg 149,
3300 Tienen

All-round Teens

All-round Teens houdt in dat er rond verschillende stijlen gewerkt wordt. Afhankelijk van de lesgever komt er eens modern aan bod, maar ook bijvoorbeeld hiphop of een mengeling ervan. Je leert doorheen het jaar dus verschillende choreografieën in verscheidene, leuke stijlen, vaak met een persoonlijke insteek van de juf.

De les start altijd met een opwarming, gevolgd door wat oefeningen om specifieke danspasjes te leren. Tijdens de rest van de les wordt er meestal aan de choreografie gewerkt.

Deze les is ideaal voor een danser die graag wat afwisseling heeft als het op soorten dans aankomt, maar liever bij één lesje blijft. Plezier en bijleren staan hier centraal.

De Lesgevers

Juf Glenda – Allround Teens 1 & 2

Praktische info

All-round Teens 1: Deze les is voor kinderen van 13 tot 15 jaar. 

Ze gaat door op vrijdag (19u00 – 20u00)

 

All-round Teens 2: Deze les is voor jongeren van 16 jaar en ouder. 

Ze gaat door op vrijdag (20u00 – 21u00) 

 

Ook is het belangrijk dat je als danser best gemakkelijke kleding draagt. Denk aan een legging, trainingsbroek, enzovoort. Een jeansbroek, kleedje of rokje hoort hier niet thuis.

inschrijvingsformulier
Ik schrijf me in als

Inschrijvingsformulier jeugd

Nieuw lid of al bestaand lid

Inschrijvingsformulier Volwassenen

Nieuw lid of bestaand lid
Ik ga akkoord dat er foto's van mij/mijn kind genomen worden deelnemende aan de activiteiten van de dansschool. Deze foto's worden enkel gebruikt voor de website en onze sociale media.
Ik ga akkoord met het Intern Reglement van DanceArt Studio vzw