HIPHOP TEENS

Wulmersumsesteenweg 149,
3300 Tienen

Hiphop Teens

Hiphop heeft geen standaard regels of technieken en heeft verscheidene substijlen: locking, wacking, krumping, enzovoort. Er wordt hier gewerkt met zowel strakke lijnen als losse en vloeiende bewegingen.

De les start altijd met een opwarming, gevolgd door wat oefeningen om specifieke danspasjes te leren. Tijdens de rest van de les wordt er meestal aan de choreografie gewerkt.

De lesgever

Stijl, flair en diversiteit zijn maar enkele kenmerken die juf Magali elke les weer opnieuw aanbrengt bij de jongeren tijdens de lessen.

Dromen is leuk, maar ze doen uitkomen is nog leuker.

Magali

Praktische info

Deze les is voor jongeren van 13 jaar en ouder.

Ook is het belangrijk dat je als danser best gemakkelijke kleding draagt. Denk aan een legging, trainingsbroek, enzovoort. Een jeansbroek, kleedje of rokje hoort hier niet thuis.

Foto's

inschrijvingsformulier
Ik schrijf me in als

Inschrijvingsformulier jeugd

Nieuw lid of al bestaand lid

Inschrijvingsformulier Volwassenen

Nieuw lid of bestaand lid
Ik ga akkoord dat er foto's van mij/mijn kind genomen worden deelnemende aan de activiteiten van de dansschool. Deze foto's worden enkel gebruikt voor de website en onze sociale media.

De informatie die u verstuurt via dit formulier wordt enkel gebruikt in functie van uw inschrijving en bewaard gedurende uw inschrijvingstermijn. Wanneer u stopt bij de dansschool, worden uw gegevens vernietigd ten einde te voldoen aan de Privacy wetgeving.