Musical vanaf 10j

e-mail:pascal.buve@gmail.com

Wulmersumsesteenweg 149,
3300 Tienen

Musical vanaf 10j

Musical is een stijl waarin je je volledig kan laten gaan. Wil je graag dansen zoals de acteurs in Footloose of Hairspray? Of misschien Like Me? Dan is dit de ideale les voor je om te leren dansen (en af en toe eens lekker mee te zingen met de liedjes)! Plezier staat in deze les centraal, alsook het overbrengen van de emoties die bij de muziek passen. Zo kan je je innerlijke acteur of actrice naar boven halen, het mixen met dansen, en je vervolgens helemaal laten gaan!

De les start altijd met een opwarming, gevolgd door wat oefeningen om specifieke danspasjes te leren. Tijdens de rest van de les wordt er meestal aan de choreografie gewerkt.

De lesgever

Juf Elien - Musical vanaf 10 jaar

Praktische info

Deze les is voor dansers vanaf 10 jaar.

Ze gaat door op zaterdag (10u00 – 11u00)

Ook is het belangrijk dat je als danser best gemakkelijke kleding draagt. Denk aan een legging, trainingsbroek, enzovoort. Een jeansbroek, kleedje of rokje hoort hier niet thuis.

inschrijvingsformulier
Ik schrijf me in als

Inschrijvingsformulier jeugd

Nieuw lid of al bestaand lid

Inschrijvingsformulier Volwassenen

Nieuw lid of bestaand lid
Ik ga akkoord dat er foto's van mij/mijn kind genomen worden deelnemende aan de activiteiten van de dansschool. Deze foto's worden enkel gebruikt voor de website en onze sociale media.
Ik ga akkoord met het Intern Reglement van DanceArt Studio vzw