Over ons

Corry: 0495/50.60.96

Wulmersumsesteenweg 149,
3300 Tienen

Over de school

Onze dansschool is aangesloten bij Danssport Vlaanderen. Wij staan vooral voor plezier en bijleren. We verwelkomen iedereen: van jong tot oud, en moedigen iedereen aan om zijn of haar passie binnen het dansen te vinden. 

We houden ervan om te zien hoe dansers genieten en hopen dat ze een klein beetje een nieuwe, warme thuis vinden in onze dansschool, samen met onze lesgevers. 

Over het bestuur

Onze bestuur bestaat dit jaar uit negen mensen: Magali, Sylvia, Saskia, Corry, Jeanne, Antoine en Christiane.

Samen zullen we er alles aan doen om achter de schermen alles in goede banen te leiden en ervoor te zorgen dat onze dansschool verder kan groeien.

Wist je dat?

Wist je dat we ook privélessen aanbieden?

Bijvoorbeeld voor koppels die gaan trouwen en graag dansles willen bestaat er de mogelijkheid om privélessen te krijgen.

Zin om te dansen, maar niet zeker wat je wil? Neem vrijblijvend deel aan onze gratis proeflessen.

inschrijvingsformulier
Ik schrijf me in als

Inschrijvingsformulier jeugd

Nieuw lid of al bestaand lid

Inschrijvingsformulier Volwassenen

Nieuw lid of bestaand lid
Ik ga akkoord dat er foto's van mij/mijn kind genomen worden deelnemende aan de activiteiten van de dansschool. Deze foto's worden enkel gebruikt voor de website en onze sociale media.

De informatie die u verstuurt via dit formulier wordt enkel gebruikt in functie van uw inschrijving en bewaard gedurende uw inschrijvingstermijn. Wanneer u stopt bij de dansschool, worden uw gegevens vernietigd ten einde te voldoen aan de Privacy wetgeving.