OUDEJAARSAVOND 2022

 

Het is zover… 2023 staat voor de deur en dat moeten we vieren, zeker nu we niet langer verbonden zijn aan coronamaatregelen! Daarom besloten we samen met een aantal mensen van DanceArt Studio iets leuk op poten te zetten.
 
Op 31 december kan je de start van het nieuwe jaar goed komen inzetten in de dansschool. IEDEREEN is welkom, ook vrienden en familie. Tegen betaling kan je genieten van een aperitiefje, soep, een koud buffet, twee drankjes (exclusief zware bieren), koffie, taart en een glaasje bubbels om middernacht.
 
Via mail kan je de brief en het bijhorende inschrijvingsstrookje krijgen waar alle informatie nog eens duidelijk in uitgeschreven werd door Corry.
 
 
Heeeeeel graag tot dan!

 

inschrijvingsformulier
Ik schrijf me in als

Inschrijvingsformulier jeugd

Nieuw lid of al bestaand lid

Inschrijvingsformulier Volwassenen

Nieuw lid of bestaand lid
Ik ga akkoord dat er foto's van mij/mijn kind genomen worden deelnemende aan de activiteiten van de dansschool. Deze foto's worden enkel gebruikt voor de website en onze sociale media.

De informatie die u verstuurt via dit formulier wordt enkel gebruikt in functie van uw inschrijving en bewaard gedurende uw inschrijvingstermijn. Wanneer u stopt bij de dansschool, worden uw gegevens vernietigd ten einde te voldoen aan de Privacy wetgeving.